.::Nieuws::.

16-05-2017

Graag horen we uw ervaringen met de GGz Praktijk.

We vinden het belangrijk dat mensen die een behandeling overwegen ervaringen horen van u die hier al in behandeling bent (of bent geweest?). We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaringen met ons op papier te zetten en naar ons te mailen. We plaatsen het graag op onze website.

Alvast hartelijk dank,

Marga Bijma (m.bijma@ggzpraktijk.nl)

 

29-01-2017

Graag komen we in contact met regiebehandelaren in BGGz en SGGz die bij ons willen komen werken.

29-01-2017

Vanaf 6 december j.l. hebben we een nieuwe vestiging aan de Jansbuitensingel 13.

6-04-2016

De GGz Praktijk werkt vanaf mei 2015 in opdracht van de NZA (op verzoek van het Ministerie van VWS) mee aan een nieuwe bekostiging voor de GGz. Meerdere partijen werken samen om te komen tot deze nieuwe bekostiging.

18-01-2016

In januari 2016 starten twee Gz psychologen met de opleiding tot klinisch psycholoog.

1-09-2015

GGz Praktijk en Vriend GGZ hebben gezamenlijk het initiatief genomen voor het Buut Vrij project in Arnhem. Het project bestaat uit een netwerk (poule) van geschoolde, ervaringsdeskundige burgers die op aanvraag of afroep worden ingezet ter ondersteuning van kwetsbare Arnhemse burgers (met psycho/sociale en/of psychiatrische problematiek) en hun mantelzorgers.

2-01-2015

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

1-01-2015

Heb u last van lichamelijke klachten die na grondig onderzoek niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden? Bestaan uw klachten langer dan 6 maanden en belemmeren ze u in uw dagelijks functioneren? In dat geval spreken we binnen de gezondheidszorg over SOLK: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.



HKZ certificering HKZ certificering

Wij vinden het erg belangrijk dat u ervaringen van mensen die bij ons in behandeling zijn kunt lezen. Hieronder bouwen we aan een overzicht hiervan. Wilt u zelf uw ervaringen hier kwijt? We stellen dat bijzonder op prijs, we nodigen u uit uw ervaringen te mailen

U leest oa beoordelingen over ons op Zorgkaart Nederland

Ervaringsverhaal van iemand met een depressie

Ervaringsverhaal 2 van iemand met een depressie

Vastgeroest(e patronen), een ervaringsverhaal

Ervaringen met schematherapie

Ervaring van behandeling in de GGz Praktijk (bij een depressie)

Behandeling voor meerdere klachten

Bij afronding van een behandeling:

Door de jaren heen heb ik al heel wat hulpverleners bezocht. Vaak miste ik dan net die “klik”of dat gevoel. Het is erg lastig om aan iemand die nog nooit hulp nodig heeft gehad uit te leggen wat dat gevoel is.

De dag dat ik voor mijn kennismakinggesprek de GGz Praktijk binnen stapte  voelde het gelijk anders ….huiselijk, behulpzaam –ik werd gelijk vriendelijk geholpen om binnen te komen met mijn rolstoel-, vriendelijk, geen kille bedoeling… het voelde voor mij net als of ik op visite ging bij…. inplaats ik ga naar therapie. Ik heb al mijn “visites”als heel prettig ervaren en ga met veel vertrouwen mijn toekomst te gemoed. Iedereen erg bedankt!

 

Komt hier ook uw ervaring?