De Huiskamer en Haak & Brei club

De Huiskamer en de Haak & Brei club is op: 

Dinsdag 21 maart van 14-16 uur

Dinsdag 4 april van 14-16 uur

Dinsdag 18 april van 14-16 uur

Dinsdag 2 mei van 14-16 uur

Dinsdag 16 mei van 14-16 uur

Dinsdag 30 mei van 14-16 uur

Dinsdag 13 juni van 14-16 uur

Dinsdag 27 juni van 14-16 uur

Je vindt de Huiskamer aan het einde van de gang tegenover de wachtkamer (bij het bloemenschilderij). 

Soms wil je even een ander ontmoeten. Even je hart luchten of gewoon alleen maar even samenzijn. Misschien sta je op de wachtlijst. Je hebt de eerste stap gezet en opeens sta je weer stil. Misschien ben je al in behandeling. Dan is er De Huiskamer. Een ontmoetingsplek voor mensen die op de wachtlijst staan én voor mensen die al in behandeling zijn.Na je behandeling kun je je soms ook even alleen of onzeker voelen. Je bent tot een half jaar na je behandeling dan ook van harte welkom.

De Huiskamer is nadrukkelijk NIET ter vervanging van behandeling. Het is geen therapie. Gastheer/vrouw zijn de leden van de Cliëntenraad. Wij zijn zelf cliënt geweest en kunnen vanuit die ervaring gesprekken aangaan. We snappen ook wanneer je juist even geen gesprek wil.

We zullen zorgen voor wat leesmateriaal en spelletjes. Er zijn altijd twee leden aanwezig. We zorgen voor koffie/thee/frisdrank en we zijn er voor je.

Tegelijk met de Huiskamer is de Haak & Breiclub. We haken en breien voor Stg. Troostdekentje. Zij helpen kinderen die ziek zijn of om andere redenen niet van hun jeugd kunnen genieten. Als je voor jezelf of voor een ander doel wilt haken/breien: dan is dat ook prima.

Haken en breien is namelijk een goede manier om:

Het Troostdekentje Gelderland haakt en breit dekentjes, knuffeldieren en zorgenvriendjes voor kinderen. Dit doen ze voor kinderen die ernstig ziek zijn. Maar ook voor kinderen die niet vol van hun jeugd kunnen genieten. Sommige kinderen liggen lang in het ziekenhuis. Anderen worden uit huis geplaatst of wonen in een Blijf van mn Lijf huis. Het is een landelijke Stichting die al heel veel kinderen getroost heeft. De GGz Praktijk breit en haakt graag mee voor dit mooie doel. We zijn immers allemaal kind geweest en weten hoe belangrijk een goede jeugd is.

 

Op deze site wordt aangegeven als de middag door omstandigheden niet door kan gaan. Als je zeker wil zijn, kijk daar dan even voor je komt.

 

Kwaliteit centraal
De GGz Praktijk heeft een aantal Kwaliteitskeurmerken. Daar zijn we best trots op. We vertellen hier dan ook graag wat meer over.
Geregistreerde CRKBO instellingKeurmerk Basis GGzKeurmerk HKZ Zorg en WelzijnErkend leerbedrijf
Meer over onze kwaliteitskeurmerken