.::Nieuws::.

16-05-2017

Graag horen we uw ervaringen met de GGz Praktijk.

We vinden het belangrijk dat mensen die een behandeling overwegen ervaringen horen van u die hier al in behandeling bent (of bent geweest?). We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaringen met ons op papier te zetten en naar ons te mailen. We plaatsen het graag op onze website.

Alvast hartelijk dank,

Marga Bijma (m.bijma@ggzpraktijk.nl)

 

29-01-2017

Graag komen we in contact met regiebehandelaren in BGGz en SGGz die bij ons willen komen werken.

29-01-2017

Vanaf 6 december j.l. hebben we een nieuwe vestiging aan de Jansbuitensingel 13.

6-04-2016

De GGz Praktijk werkt vanaf mei 2015 in opdracht van de NZA (op verzoek van het Ministerie van VWS) mee aan een nieuwe bekostiging voor de GGz. Meerdere partijen werken samen om te komen tot deze nieuwe bekostiging.

18-01-2016

In januari 2016 starten twee Gz psychologen met de opleiding tot klinisch psycholoog.

1-09-2015

GGz Praktijk en Vriend GGZ hebben gezamenlijk het initiatief genomen voor het Buut Vrij project in Arnhem. Het project bestaat uit een netwerk (poule) van geschoolde, ervaringsdeskundige burgers die op aanvraag of afroep worden ingezet ter ondersteuning van kwetsbare Arnhemse burgers (met psycho/sociale en/of psychiatrische problematiek) en hun mantelzorgers.

2-01-2015

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

1-01-2015

Heb u last van lichamelijke klachten die na grondig onderzoek niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden? Bestaan uw klachten langer dan 6 maanden en belemmeren ze u in uw dagelijks functioneren? In dat geval spreken we binnen de gezondheidszorg over SOLK: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.HKZ certificering HKZ certificering
18-01-2016

Opleidingserkenning


In januari 2016 starten twee Gz psychologen met de opleiding tot klinisch psycholoog.

De GGz Praktijk is erkend als praktijkopleidingsinstelling voor de opleiding tot klinisch psycholoog. Om in aanmerking te komen als praktijkopleidingsinstelling moet aan de esien die in opdracht van het Ministerie van VWS geformuleerd zijn voor de postacademische opleidingen worden voldaan.  

De GGz Praktijk is beoordeeld als een professionele organisatie met een breed en gedifferentieerd zorgaanbod. We bieden een breed scala aan diagnostische activiteiten en interventies waaronder psychotherapie in meerdere varianten. Er zijn meerdere disciplines betrokken bij de zorg. We hanteren een professionele werkwijze op velerlei gebied, waaronder een up to date testotheek, een ruim gesorteerde wetenschappelijke bibliotheek en professionele dossiervorming. Ons opleidingsklimaat is stimulerend en veilig. We zijn trots op de positieve resultaten van de visitatie en blij met de erkenning als praktijkopleidingsinstelling.

In januari 2016 starten Bas Schrijner en Esther Derksen met hun opleiding tot klinisch psycholoog. Wilma Rooimans is praktijkopleider en Joost Verspaandonk hun werkbegeleider. We wensen Bas en Esther een mooi, uitdagend en leerzaam opleidingstraject!