.::Nieuws::.

16-05-2017

Graag horen we uw ervaringen met de GGz Praktijk.

We vinden het belangrijk dat mensen die een behandeling overwegen ervaringen horen van u die hier al in behandeling bent (of bent geweest?). We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaringen met ons op papier te zetten en naar ons te mailen. We plaatsen het graag op onze website.

Alvast hartelijk dank,

Marga Bijma (m.bijma@ggzpraktijk.nl)

 

29-01-2017

Graag komen we in contact met regiebehandelaren in BGGz en SGGz die bij ons willen komen werken.

29-01-2017

Vanaf 6 december j.l. hebben we een nieuwe vestiging aan de Jansbuitensingel 13.

6-04-2016

De GGz Praktijk werkt vanaf mei 2015 in opdracht van de NZA (op verzoek van het Ministerie van VWS) mee aan een nieuwe bekostiging voor de GGz. Meerdere partijen werken samen om te komen tot deze nieuwe bekostiging.

18-01-2016

In januari 2016 starten twee Gz psychologen met de opleiding tot klinisch psycholoog.

1-09-2015

GGz Praktijk en Vriend GGZ hebben gezamenlijk het initiatief genomen voor het Buut Vrij project in Arnhem. Het project bestaat uit een netwerk (poule) van geschoolde, ervaringsdeskundige burgers die op aanvraag of afroep worden ingezet ter ondersteuning van kwetsbare Arnhemse burgers (met psycho/sociale en/of psychiatrische problematiek) en hun mantelzorgers.

2-01-2015

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

1-01-2015

Heb u last van lichamelijke klachten die na grondig onderzoek niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden? Bestaan uw klachten langer dan 6 maanden en belemmeren ze u in uw dagelijks functioneren? In dat geval spreken we binnen de gezondheidszorg over SOLK: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.HKZ certificering HKZ certificering
29-01-2017

Vacature regiebehandelaren


Graag komen we in contact met regiebehandelaren in BGGz en SGGz die bij ons willen komen werken.

Graag komen we in contact met regiebehandelaren in BGGz en SGGz die bij ons willen komen werken. We zijn op zoek naar 1 of 2 ervaren en deskundige collegae, met wie het bovendien prettig samenwerken is. Binnen de GGz Praktijk werken we middels een Raamovereenkomst van Opdracht, u werkt daarbij als zelfstandige (vrijgevestigd). We vormen een hecht collectief van deskundigen. We bieden u graag een plaats in ons gedreven en enthousiast team. Onze cliënten omvatten een groot deel van de gehele populatie binnen de GGz. Voor meer informatie, voelt u zich welkom onze site te bekijken. U vindt hier onder andere ons meerjarenbeleid, ons behandelaanbod en zaken als gedragscode en uitsluitingscriteria.

We zijn op zoek naar een GZ psycholoog, Verpleegkundig specialist GGz en/of een Klinisch psycholoog. Onze voorkeur gaat bovendien uit naar een collega (vrouw) die ervaringsgericht (bijvoorbeeld lichaamsgericht) kan werken met getraumatiseerde patiënten.

Wilt u solliciteren, stuur dan svp een brief en CV naar Marga Bijma, m.bijma@ggzpraktijk.nl

Wilt u meer informatie, voelt u zich vrij contact met ons op te nemen.