Team
Kim Brunink
Ervaringsdeskundige
 
026 370 98 22

Kim en Dorien zijn in oktober 2020 gestart in de GGz Praktijk als ervaringsdeskundigen. Ze stellen zich hier graag voor. 

Je kunt bij ons terecht, voor alles, maar wij zijn geen behandelaren / therapeuten. Zelf hebben we wel een hele ervaringsreis door de GGz gemaakt. Hierbinnen hebben we diverse ervaring opgedaan. Deze ervaring hebben we eerder op andere werkplaatsen ingezet. Hierin hebben we bv met cliënten gekeken naar waar ze nou blij van werden of hoe ze sociale netwerken uit konden breiden. Hoe ze contacten kunnen herstellen of dat op kunnen pakken waar ze tegenaan liepen. Of heel simpel: hoe die brief open te maken die al weken op, in, of achter de kast ligt. Stel dat je dan bv ziet dat er veel schulden zouden zijn, kan je met ons kijken waar je terecht zou kunnen dit op te lossen.

Wij lossen de problemen niet voor je op, maar kunnen je helpen om niet langer met problemen rond te lopen. Geen vraag is onbespreekbaar!
We werken al een aantal jaar samen, dus kennen elkaar goed. We spreken je soms samen, maar soms ook alleen. Je kunt altijd vragen of je met één van ons in gesprek wilt. Beeldbellen is ook een optie, of mailen, wat je wilt.  Voel je vrij een afspraak te plannen, door ons een mailtje te sturen.

We zien je graag,
Groeten Kim en Dorien

Kwaliteit centraal
De GGz Praktijk heeft een aantal Kwaliteitskeurmerken. Daar zijn we best trots op. We vertellen hier dan ook graag wat meer over.
Geregistreerde CRKBO instellingKeurmerk Basis GGzKeurmerk HKZ Kleine organisaties
Meer over onze kwaliteitskeurmerken