.::Nieuws::.

14-01-2019

Op 21 januari gaat ons forum in de lucht! We nodigen je van harte uit hieraan deel te nemen. Samen kunnen we eenzaamheid verminderen. 

20-12-2018

Graag horen we uw ervaringen met de GGz Praktijk.

We vinden het belangrijk dat mensen die een behandeling overwegen ervaringen horen van u die hier al in behandeling bent (of bent geweest?). We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaringen met ons op papier te zetten en naar ons te mailen. We plaatsen het graag op onze website.

Alvast hartelijk dank,

Marga Bijma (m.bijma@ggzpraktijk.nl)

 

2-01-2015

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

1-01-2015

Heb u last van lichamelijke klachten die na grondig onderzoek niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden? Bestaan uw klachten langer dan 6 maanden en belemmeren ze u in uw dagelijks functioneren? In dat geval spreken we binnen de gezondheidszorg over SOLK: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.HKZ certificering HKZ certificering
2-01-2015

Q aan Z


Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

Het team van de GGz Praktijk heeft ook een particulier aanbod. We bieden hier behandeling en begeleiding die niet onder de basisverzekering valt. Maar ook bieden we behandelingen voor diegenen die geen aanspraak willen doen op de zorgverzekering. U wilt bijvoorbeeld anoniem blijven en geen informatie aan uw zorgverzekeraar verstrekken, maar wilt toch een goede behandeling volgen.

Voor bedrijven heeft Q aan Z een speciaal aanbod; wij zorgen ervoor dat uw werknemer snel op de juiste plek komt! Dat kan een terugkeer in werk zijn, maar ook een besluit om een andere baan te zoeken. We nodigen u van harte uit ons aanbod te bekijken en te laten weten wat u ervan vindt.

Q aan Z