.::Nieuws::.

2-12-2020

De GGz Praktijk wil twee dingen goed proberen te doen: 

a.   goede behandeling bieden

b.   meehelpen corona terug te dringen

Hieronder leest u hoe we dit willen doen. 

 

7-10-2020

Prof. Dr. Peter Goossens, lid van de Raad van Toezicht van de GGz Praktijk, heeft de Willem Noolenprijs gewonnen! We zijn enorm trots op deze prestatie en feliciteren Peter van harte. 

10-09-2020

Elke oktober is het weer Stoptober: samen met anderen 28 dagen stoppen met roken. In 2019 deden er ruim 50.000 mensen mee met het doel om blijvend te stoppen. Stoptober maakt het je makkelijker om te stoppen. De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken. 

1-09-2020

De GGz Praktijk ontwikkelde het Basissparen. Naast het artikel dat hierover geschreven is door de KIBG is er nu ook een Podcast. 

5-06-2020

Sinds de corona crisis wilden we op een veilige manier kunnen beeldbellen. We ontdekten dat dit niet zo eenvoudig was. Beeldoverleg biedt alles wat we willen: veilig, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. 

28-04-2020

De GGz Praktijk heeft het Keurmerk Basis GGz. Daar zijn we best trots op!

5-04-2020

We doen ons uiterste best u tijdens de situatie met betrekking tot het corona virus zo goed mogelijk te blijven behandelen. We volgen vanzelfsprekend de voorschriften van de RIVM (https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus). Samen met uw behandelaar bepaalt u of een afspraak door kan gaan op de praktijk. Dit heeft onze voorkeur. Als dit niet kan, dan hebben we meerdere opties, u leest er hier meer over. Voelt u zich welkom contact met uw behandelaar op te nemen om te bepalen wat mogelijk is. 

20-03-2020

Bericht van Mind Korrelatie
De periode waar we nu in zitten is voor veel mensen stressvol. Als je te maken hebt met psychische klachten kan dit nog eens extra gelden. Misschien heb je meer dan anders last van angst, somberheid of andere klachten, of heb je minder hulp vanwege het coronavirus. 

7-03-2020

Of je nu wetenschappelijk geschoold bent of helemaal niet, 20 bent of 90, van mannen houdt, van vrouwen of van allebei, of je op-en-top gezond bent of iets minder...

20-01-2020

Ervaringen gevraagd

Werkt u met ons samen, bijvoorbeeld als huisarts/verwijzer, ketenpartner, gemeente, GGz, ziekenhuis, of anders? Heeft u misschien 1 minuut de tijd om hier twee korte vragen te beantwoorden over hoe onze samenwerking u bevalt? Wij hopen op uw feedback, alvast hartelijk bedankt! 

 

14-01-2019

Op 21 januari gaat ons forum in de lucht! We nodigen je van harte uit hieraan deel te nemen. Samen kunnen we eenzaamheid verminderen. 

2-01-2015

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

1-01-2015

Heb u last van lichamelijke klachten die na grondig onderzoek niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden? Bestaan uw klachten langer dan 6 maanden en belemmeren ze u in uw dagelijks functioneren? In dat geval spreken we binnen de gezondheidszorg over SOLK: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.Keurmerk Basis GGZ HKZ certificering HKZ certificering
10-09-2020

Hulp bij stoppen met roken


Elke oktober is het weer Stoptober: samen met anderen 28 dagen stoppen met roken. In 2019 deden er ruim 50.000 mensen mee met het doel om blijvend te stoppen. Stoptober maakt het je makkelijker om te stoppen. De kracht van Stoptober is de positieve aanpak en de onderlinge support. Bekende én onbekende Nederlanders helpen elkaar om te stoppen met roken. 

Je wordt als Stoptober-deelnemer elke dag gesteund en aangemoedigd om het vol te houden middels de gratis Stoptober app, verschillende social mediakanalen, het gratis Stoptober magazine, in het Stoptopberhuis en via Stoptober.tv

De gratis Stoptober app is jouw dagelijkse steun en toeverlaat. In de app kun je zien hoeveel geld je al hebt uitgespaard en wat je gezondheidswinst is. De app geeft je ook elke dag steun en tips middels push notificaties.

Zo kunnen we je bijvoorbeeld laten weten wanneer een evenement start dat interessant voor jou kan zijn. Ook dit jaar hebben we weer de community functie. Hiermee kun je bijvoorbeeld steun krijgen van je voetbalteam, je straat of van je collega's. De app biedt je ook afleiding op momenten dat je het even nodig hebt, denk aan filmpjes en puzzels.