.::Nieuws::.

16-05-2017

Graag horen we uw ervaringen met de GGz Praktijk.

We vinden het belangrijk dat mensen die een behandeling overwegen ervaringen horen van u die hier al in behandeling bent (of bent geweest?). We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaringen met ons op papier te zetten en naar ons te mailen. We plaatsen het graag op onze website.

Alvast hartelijk dank,

Marga Bijma (m.bijma@ggzpraktijk.nl)

 

29-01-2017

Graag komen we in contact met regiebehandelaren in BGGz en SGGz die bij ons willen komen werken.

29-01-2017

Vanaf 6 december j.l. hebben we een nieuwe vestiging aan de Jansbuitensingel 13.

6-04-2016

De GGz Praktijk werkt vanaf mei 2015 in opdracht van de NZA (op verzoek van het Ministerie van VWS) mee aan een nieuwe bekostiging voor de GGz. Meerdere partijen werken samen om te komen tot deze nieuwe bekostiging.

18-01-2016

In januari 2016 starten twee Gz psychologen met de opleiding tot klinisch psycholoog.

1-09-2015

GGz Praktijk en Vriend GGZ hebben gezamenlijk het initiatief genomen voor het Buut Vrij project in Arnhem. Het project bestaat uit een netwerk (poule) van geschoolde, ervaringsdeskundige burgers die op aanvraag of afroep worden ingezet ter ondersteuning van kwetsbare Arnhemse burgers (met psycho/sociale en/of psychiatrische problematiek) en hun mantelzorgers.

2-01-2015

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet. Maar ook; nu bent u aan zet!

1-01-2015

Heb u last van lichamelijke klachten die na grondig onderzoek niet of onvoldoende medisch verklaard kunnen worden? Bestaan uw klachten langer dan 6 maanden en belemmeren ze u in uw dagelijks functioneren? In dat geval spreken we binnen de gezondheidszorg over SOLK: somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten.HKZ certificering HKZ certificering

Q aan Z. Nu is Quality aan Zet! Maar ook; nu bent U aan zet.

Het team van de GGz Praktijk breidt uit met een particulier aanbod. We bieden hier behandeling en begeleiding die niet onder de basisverzekering valt. Maar ook bieden we behandelingen voor diegenen die geen aanspraak willen doen op de zorgverzekering. U wilt bijvoorbeeld anoniem blijven en geen informatie aan uw zorgverzekeraar verstrekken, maar toch een goede behandeling door een regulier team hulpverleners. Bijvoorbeeld omdat u zelf hulpverlener bent? Of niet gelooft in zorgverzekeringen?

Voor bedrijven heeft Q aan Z een speciaal aanbod; wij zorgen ervoor dat uw werknemer snel op de juiste plek komt! Dat kan een terugkeer in werk zijn, maar ook een besluit om een andere baan te zoeken. We nodigen u van harte uit ons aanbod te bekijken en te laten weten wat u ervan vindt.

Q aan Z