Aangehaakt

Haak jij ook aan?

Wil je graag anderen helpen en tegelijkertijd met elkaar iets nieuws leren? Doe dan mee met "Aangehaakt"!

Een bijzonder project waarbij mensen samenkomen om te leren haken en prachtige troostdekentjes en knuffeltjes te maken voor kinderen die wel wat extra warmte kunnen gebruiken.

In onze drukke en veeleisende wereld is het belangrijk om af en toe een moment van rust en gezelligheid te vinden. Aangehaakt biedt de kans om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek door samen iets moois te creëren. Daarnaast draag je bij aan het welzijn van kinderen in moeilijke situaties.

Hoe werkt het?

Je vormt zelf een groep en komt bij elkaar op een moment en locatie die je zelf kiest. Jij regelt je groep (minimaal 3 personen): wij helpen je met een startpakket met haakbenodigdheden. We hopen dat je zoveel mogelijk mensen in je omgeving betrekt bij je groep. Met het startpakket kun je direct aan de slag. Je bent daarnaast welkom in ons Telegram account: daar vind je patronen, filmpjes en mensen die net als jij aan het haken zijn voor dit goede doel. Je leert met je eigen groep en met hulp van de deelnemers op Telegram stap voor stap de fijne kneepjes van het haken. Troostdekentje, het goede doel waar we voor haken, vraagt troostdekens en knuffels voor kinderen die het moeilijk hebben. Als je zover bent stuur je een knuffel of deken naar hen toe. Troostdekentje verdeelt het onder kinderen die ernstig ziek zijn, uit huis geplaatst zijn of mogelijk zelfs gaan overlijden.

Haak je aan? Meld je vandaag nog aan via Tiktok, Instagram of stuur een mailtje. Ontdek de voldoening van samen haken en het verschil dat je kunt maken in het leven van anderen. Samen maken we de wereld een beetje mooier, steek voor steek!

Mail ons op

Volg Aangehaakt op Instagram

Volg Aangehaakt op Tiktok 

 

Kwaliteit centraal
De GGz Praktijk heeft een aantal Kwaliteitskeurmerken. Daar zijn we best trots op. We vertellen hier dan ook graag wat meer over.
Geregistreerde CRKBO instellingKeurmerk Basis GGzKeurmerk HKZ Zorg en WelzijnErkend leerbedrijf
Meer over onze kwaliteitskeurmerken