Amuse

Meer informatie over Amuse

Je staat op de wachtlijst bij Neurocare of de GGz Praktijk. We doen ons best je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een intake. Wachten duurt natuurlijk altijd te lang. Daarom nodigen we je alvast uit voor onze Amuse. Iedere dinsdag van 11.00-12.15 uur ben je welkom.

Er is altijd een ervaringsdeskundige en een hulpverlener aanwezig. Je ontmoet andere wachtenden die net als jij de wachttijd zinvol willen doorbrengen. 

We starten met een kennismaking voor de nieuwe deelnemers. Samen drinken we koffie/thee. Vervolgens kijken we terug op de afgelopen week. We komen letterlijk in beweging en maken een korte wandeling van maximaal 15 minuten. Tot slot bespreken we de aankomende week. Waar kijk je naar uit? Zie je ergens tegenop? Wat zijn je aandachtspunten?

Amuse is geen behandeling. We willen je graag ondersteunen om de wachttijd zo goed mogelijk door te komen. Liefst ben je in die tijd al bezig met je herstel. De behandeling start pas na je intake. Als je klachten erger worden tijdens de wachttijd dan is de huisarts je eerste aanspreekpunt.

Soms merken we dat deze groep niet voor iedereen geschikt is. We bespreken dit dan als we dit merken. Het doel is immers dat je alvast zoveel mogelijk opknapt door Amuse.

We maken een dossier voor je aan bij de start van Amuse. Dat betekent dat je (als je dit nog niet betaald hebt voor dit jaar) je eigen risico betaalt aan je zorgverzekeraar.

Doe je mee? Van harte welkom! Meld je dan aan via: 026 3709822 of via info@ggzpraktijk.nl Je krijgt dan het adres waar we elkaar zien. Als je je aangemeld hebt en je komt niet, wil je je dan even afmelden?

Kwaliteit centraal
De GGz Praktijk heeft een aantal Kwaliteitskeurmerken. Daar zijn we best trots op. We vertellen hier dan ook graag wat meer over.
Geregistreerde CRKBO instellingKeurmerk Basis GGzKeurmerk HKZ Zorg en WelzijnErkend leerbedrijf
Meer over onze kwaliteitskeurmerken