Team
Dorien van der Ham
Ervaringsdeskundige
 
06 42967251

Kim en Dorien werken als ervaringsdeskundigen bij de GGz Praktijk. Ze stellen zich hier graag aan u voor: 

Je kunt bij ons terecht, voor alles, maar we zijn geen behandelaren / therapeuten. Zelf hebben we een hele ervaringsreis door de GGz gemaakt. Hierbinnen hebben we diverse ervaringen opgedaan. Deze ervaring hebben we eerder op andere werkplaatsen ingezet. Hierin hebben we bv met cliënten gekeken naar waar ze nou blij van werden. Ook werkten we met hen aan hoe sociale netwerken uit te breiden. Hoe ze contacten kunnen herstellen of dat op kunnen pakken waar ze tegen liepen. Van heel simpel: hoe die envelop open te maken die al weken op, in, of achter de kast ligt. Stel dat je dan bv ziet dat er veel schulden zouden zijn, dan kun je met ons kijken hoe je dit op zou kunnen lossen. 

We lossen de problemen niet voor je op, maar kunnen je helpen om niet langer met problemen rond te lopen. Geen vraag is onbespreekbaar!
We werken al een aantal jaar samen, dus we kennen elkaar goed. We spreken je soms samen, maar soms ook alleen. Je kunt altijd vragen of je met een van ons in gesprek kunt. Beeldbellen is ook een optie, of mailen, wat je wilt. Voel je vrij een afspraak te plannen, door ons een mailtje te sturen.

We zien je graag,
Groeten Kim en Dorien

Kwaliteit centraal
De GGz Praktijk heeft een aantal Kwaliteitskeurmerken. Daar zijn we best trots op. We vertellen hier dan ook graag wat meer over.
Geregistreerde CRKBO instellingKeurmerk Basis GGzKeurmerk HKZ Zorg en WelzijnErkend leerbedrijf
Meer over onze kwaliteitskeurmerken