Team
Nancy Cloosterman
Klinisch psycholoog (BIG nr 79063668625)
Psychotherapeut (BIG nr 99063668616) 
06 48 17 16 52

Nancy is één van onze regiebehandelaren. Respect voor de cliënt, komen tot een goede vertrouwensrelatie waarbinnen open en  veilig samengewerkt kan worden is voor Nancy de basis van haar werk als Klinisch psycholoog. Zo is te komen tot klachtvermindering en verbetering van kwaliteit van leven. De behandelingen die Nancy aanbiedt zijn conform de richtlijnen en datgene wat effectief is bewezen in de praktijk en gericht op de individuele cliënt en zijn of haar hulpvraag. Als Klinisch Psycholoog is zij gespecialiseerd in Schematherapie, EMDR en integratieve therapie. Ze is geschoold en ervaren in verschillende therapeutische referentiekaders zoals cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte therapie en psychodynamische therapie.

Nancy heeft ruime ervaring in de behandeling van ouderen, volwassenen en adolescenten. Ze werkte in verschillende settingen en is bekwaam in het werken met
enkelvoudige en complexe problematiek. Haar affiniteit gaat uit naar het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek, (terugkerende) angst-en stemmingsstoornissen en traumagerelateerde problemtiek. 

Nancy is aangesloten bij de NVGzP, het NIP, de vereniging EMDR en het register schematherapie (als schematherapeut en als supervisor)

Therapieën

  • Cognitieve gedragstherapie
  • EMDR Enkelvoudig trauma
  • EMDR Complex trauma
  • Imaginaire exposure
  • Psychotherapie
  • Schematherapie
Kwaliteit centraal
De GGz Praktijk heeft een aantal Kwaliteitskeurmerken. Daar zijn we best trots op. We vertellen hier dan ook graag wat meer over.
Geregistreerde CRKBO instellingKeurmerk Basis GGzKeurmerk HKZ Kleine organisaties
Meer over onze kwaliteitskeurmerken